Πολιτική Επιστροφών

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής των  προϊόντων, για οποιοδήποτε λόγο, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του σχετικού παραστατικού (Ν.2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών). Τα έξοδα επιστροφής (7,5€) επιβαρύνουν τον πελάτη . Η επαναποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν.

Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή χρημάτων. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο είδος οποιασδήποτε κατηγορίας προϊόντων.

Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, τα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και να συνοδεύονται από την αρχική τους συσκευασία, τα καρτελάκια σήμανσης και τα συνοδευτικά έγγραφα αγοράς τους (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Δελτίο Αποστολής, κλπ.).

Φθαρμένα ή κατεστραμμένα προϊόντα από εμφανή υπαιτιότητα του πελάτη , δε γίνονται, σε καμία περίπτωση, δεκτά. Επίσης, για λόγους υγιεινής, δε γίνονται δεκτά για επιστροφή τα προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί.

Ο Kaltsotopos.gr λειτουργεί με γνώμονα την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, αν παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα, ώστε να προβούμε στην αντικατάστασή του, με δική μας επιβάρυνση.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον kaltsotopos.gr για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή αίτημα με :

email στο info@kaltsotopos.gr  ή

τηλεφωνικώς στο 26224 00382

Καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή εάν πρώτα δεν έχει προηγηθεί επικοινωνία με το κατάστημα.